Sou benvinguts/des. Núria Alemany

Des de que em vaig llicenciar en arquitectura, sempre vaig tenir molt clar que volia dedicar-me a l’àmbit de la gestió empresarial, complementant també la meva formació en aquest sentit.

Professionalment he passat per vàries etapes, recollint anys d’experiència en gestió empresarial i direcció de projectes, treballant com a director d’àrea tècnica, facility manager i project manager en el sector immobiliari. Totes ells m’han permès adquirir coneixements en planificació estratègica i posada en marxa de noves àrees, creació de noves línies de negoci, organització i direcció d’equips, creació de noves eines per a la gestió i millora de processos i procediments, desenvolupament d’accions operatives específiques (planificació, temps i cost, implementació i seguiment posterior) per a la millora contínua, així com elaboració de quadres de comandament…

Un altre aspecte molt important per a mi, ha estat l’orientació a les persones, posant-les sempre al centre, tenint com a base, la comunicació i el coneixement de les seves necessitats, doncs són la clau per dur a terme, amb èxit, qualsevol procés que una entitat es plantegi. És per això que també m’he format com a coach i en mediació comunitària.

Davant de la crisi de sector, vaig fer un canvi professional que em va portar, ja des de de l’any 2013, a treballar com a free-lance, Vaig col·laborar en diverses ocasions, amb en Joan Lluís, en consultories per despatxos d’administracions de finques, on he pogut bolcar, adaptant-los i especialitzant-los al sector, el meus coneixements tècnics i de gestió empresarial.

Nosaltres també hem anat creixent i evolucionant, fins a crear be-side, i ara, ha arribat el moment: estem molt contents de presentar-vos la nostre web i inaugurar aquest blog, on volem oferir un espai per obrir-nos a compartir, amb vosaltres i entre vosaltres, diferents visions, novetats, experiències…. i així ajudar-nos mútuament a ampliar coneixements i a millorar professionalment, en el nostre dia a dia. Us convidem a entrar i a participar. Volem donar-vos la benvinguda. Us hi esperem!!

Veure Be-Side
Veure Benvinguda Joan Lluís Saperas