Sou benvinguts/des. Joan Lluís Saperas

Qui em coneix ja sap que, pràcticament tota la meva vida professional, l’he dedicada a la consultoria dirigida al col·lectiu dels administradors de finques. Des del llunyà 1995, on mentre realitzava un programa de Control de Gestió a EADA, ja estava definint una metodologia especialitzada per implantar la comptabilitat analítica i pressupostària als despatxos d’AA.FF., fins a dia d’avui, que acabem de proposar un programa formatiu dedicat a la revisió del model de negoci d’aquests despatxos professionals, són 25 anys viscuts en la immersió en les problemàtiques, els clients, els serveis, els procediments, el màrqueting, els recursos humans, els sistemes informàtics, …, els reptes en definitiva, que marquen el dia a dia de l’activitat d’aquests despatxos.

A través del blog que avui us presentem, anirem parlant de temes que, gràcies al contacte diari que tenim amb vosaltres, administradores i administradors, sabem que us preocupen més. Us oferirem els nostres punts de vista i tractarem d’aportar-vos les nostres solucions, quan tractem les diverses problemàtiques que afecten la gestió dels vostres despatxos.

Desitgem que aquest espai sigui un fòrum especialitzat, obert i de diàleg, on puguem compartir, tots plegats, punts de vista i tractaments per aquelles problemàtiques que es plantegin.

La nostra ambició és que aquest blog pugui ser per a vosaltres, una eina de reflexió i d’estímul, que us ajudi a evolucionar la visió empresarial i, conseqüentment, la gestió dels vostres despatxos, perquè els feu cada cop més competitius.

Veure Be-Side
Veure Benvinguda Núria Alemany